OPINIE | USR ar trebui să îl dea în judecată pe Tăriceanu pentru calomnie | O jignire imensă la adresa membrilor și simpatizanților USR

In sfarsitul acesta de saptamana discutam, parca, din ce in ce mai mult despre Calin Popescu Tariceanu. Dupa ce a fost huiduit la Iasi de catre popor, intors cu coada intre picioare in Bucuresti, domnul Tariceanu se gandeste sa atace, din nou, partidul USR.

Acesta a declarat pentru Agerpres ca USR reprezintă „aripa tânără a Securităţii si ca bunicii acestora “ erau securişti de vază. O jignire imensa la adresa membrilor si simpatizantilor USR care trece de spectrul luptei politice anterioare alegerilor eurparlamentare.

Domnul Tariceanu a preluat de la colegul sau, Liviu Dragnea, la perfectie, discursul cu Securitatea si a iesit la atac. Numai ca acesta are o problema. Domnul Tariceanu nu aduce nicio dovada care sa sustina afirmatiile sale.

Prin urmare, ma astept ca USR sa se foloseasca elegant de parghiile statului de drept si sa il puna la colt pe domnul Tariceanu. Si nu prin postari pe Facebook, ci prin instante de judecata!

Altfel, domnul Tariceanu cat si grupul din jurul lui vor continua cu astfel de atacuri josnice. USR e dator sa faca asta, daca nu pentru ei, atunci pentru membrii si simpatizantii acestora.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s